15 Mart 2010 Pazartesi

Yanar döner medya # 2


''Süper Lig'de Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmada çıkan bir olay sırasında kapalı üst tribünden düşerek hastaneye kaldırılan Kamil Özen'in yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, maçta tribünden düştükten sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıran ve kafası ile kollarında kırık olduğu belirtilen Özen'in, tedavisi sürüyor.
Özen'in, hastanedeki yoğun bakım ünitesinde yapılan tedavisinin ardından normal odaya alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi''.


bu yanar döner haberin kaynağı da Anadolu Ajansı.akıllara zarar bir haber.
cümle alem gördü ki, adamı tribünden attılar. ama devletin resmi ajansı haberi, ''Tribünden düşen taraftarın durumu iyi''
diye görüyor. hayırdır kardeş ne oldu.gs bir sonraki maçını Fenerbahçe ile oynayacak ,acaba bununla bir alakası var mı bu eyyamınızın diye soruyorum.
pes vallahi.yani gs'ın medyada güçlü bir lobisi var, ancak karaya ak diyecek kadar da yamulmuş bir medya şarlatanlığı ile karşı karşıyayız.
bu konu ile alakalı sporingen bir yazı yazmış ve fevkalade resimler kullanmış.herşey apaçık zaten ortada.

bir de enteresan olan, bjk'lılar bundan sonra inönüde gs'lıya müsaade etmeyeceklerini beyan eder olmuşlar. burdan görebilirsiniz ne kadar inançlı?? ve kararlı?? olduklarını.


ne diyelim. burda bizim payımıza düşen iki kardeşin arasından çekilmek, veya büyükleri olarak ''Yapmayın evladım, SİZ kardeşsiniz'' demek.
tabi bir hatırlatma daha yaparak, köpeklerin kardeşliği ancak havlayıncaya kadardır.

5 yorum:

  1. Hatırlarsanız Olimpiyatta oynanan hazırlık maçında (Fenerbahçe-Everton) nereden ve kim tarafından sıkıldığı belli olmayan (dışarıdan gelmiş olması ihtimali daha yüksek dendi bir dönem) kurşunla bir taraftar yaralandı. Mal bulmuş mağribi gibi çullandılar üzerimize. Kimse demedi ki, kardeşim bu hazırlık maçı, üstelik Fenerbahçe'nin kendi stadı değil, kimin ateş ettiği de belli değil ayrıca bu bir güvenlik sorunu ve buranın güvenliğinden de polis sorumlu. Ne yaptılar ligin ilk maçı olan Diyarbakırspor maçını seyircisiz oynama cezası verdiler. Şimdi herkesin gözü önünde olan bu olayda alacakları tavır merak konusu, bakalım ne kadar adil olacaklar.

    YanıtlaSil
  2. Fenerbahçe maçından önce mi..??
    Emin ol çok adil olacaklardır..!!

    YanıtlaSil
  3. everton maçının seyicisiz oynanması yüzünden diyarbakırla berbaber kaldık, ve o sene 2puanla şampiyonluğu kaçırdık.
    tamam derbiyi seyircisiz oynatsınlar çünkü çekiniyoruz gibi saçma sapan bir talebim(iz)yok.ama cezasız kalırsa çok garip biriçtihat doğmuş olacak.

    YanıtlaSil
  4. 5000TL AĞIR para cezası öderler..

    YanıtlaSil
  5. Saha kapama yok Para cezası alacak
    Galatasaray-Ankaragücü maçında Kamil Özen isimli taraftarın, kapalı üst tribünden yere düşürülmesiyle yaşanan olayın gözlemci tarafından “İki kişi arasındaki münferit olay” diye rapor edildiği, bu nedenle Cim-Bom’un para cezası alacağı öğrenildi. (kapalı üst tribünden yere düşürülmesiyle:)) Milliyet karını vermiş bile hayırlı uğurlu olsun. KENDİNİ ATMAYAN FENERLİ OLSUN....

    YanıtlaSil