14 Mart 2010 Pazar

Fener gol gol gol,şampiyonluk gidiyor!


takım çok gol yiyor o yüzden kazanamıyor diyorduk, bu defa gol yemiyor(lugano farkı) ancak gol atma, veya üretkenlik sıfır.
alexsiz Fenerbahçe'den zaten çok üretken bir kurgu bekleymezdik, ancak hücum olarak bu kadar verimsiz günler geçirdiğimizde en son ligi 6. bitirmiştik(Allah göstermesin bir daha).
neyse çok teknik meselelere girmek istemiyorum, zaten yeterince teknik analiz ve yorumlar yapılıyor blog aleminde ve yazılı görsel medyada.
ama bilica halen o topu o fizikle düzeltip sağ ayağının dışı ile ağlara bırakamıyorsa biz neden defansta italyan değil de brezilyalı oyuncu oynatıyoruz anlayan varsa beri gelsin.
yazık yahu, taşıdığın uyruğa yazık, yazık yaşına başına.

tribünlere dönersek.
Ankara'nın Fenerbahçe'ye olan özlemi dolayısıyla yoğun bir talep, coşku katılım vardı.
sağlam organizasyonlar yapmıştı tribün grupları, bursadan ve içanadoludan gelen bir sürü grup gördük.egeden katılım da vardı.istanbul zaten bütün gruplarıyla sağlam gelmişti.Ankara'da demirlerin hemen yanına bir tel çekmişler alışık olmadığımız.
neden kale arkasını o kadar bölük pörçük etmişler sebebini anlayamadım.
espana melodisi denendi maç öncesi.maç içerisinde galibiyete renk katması temennisiyle.ancak beklenen gol bir türlü gelmeyince saldır fener, ölümüne,haydi fener haydi ve binbir türlü atak efektinden başka az sayıda beste ile maçın sonuna gelindi neredeyse.
tam dakika 85'ken aşağıdan Sefa Abi, Nuri abilerin olduğu tarafa başlığa yazdığım tezahüratı söyledi.
ilk başta ben ''Fener gol gol, sampiyonluk için gol'' diye anlamıştım ki, Mehmet Abi(Dadaş), doğrusunu söyletti(Fener gol gol gol, şampiyonluk gidiyor).
hakikaten acil üst üste 3 puanlar almamız gerekirken, yine kazanabileceğimiz bir maçta deliği bulamayınca istikrarsızlık pompası çevrelemiş gibi bir hal almış takımı.
tribünler sağlamdı gibi geldi bana, Mami yine şikayet ediyordu ama bence iyi bir deplasman oldu. ah bir de galibiyet gelseydi ki, o zaman Ankara'dan şampiyonluk meşalesini yakmış olacaktık.
gol olmayınca beste olarak kısır bir tribün olmuş gibi algılanabilir kabul.
daha iyi Ankara deplasmanları gördüm ona da kabul.
ancak geçen seneki sinir bozucu Ankara tribünlerine kıyasla bu maçta iyi bir tribün vardı.yine maçı Tv'den izleyenler veya aşağıdan izleyenler daha iyi yorum yapabilirler.

3 yorum:

  1. Yeni tanıştım blogunla. çok da hoşuma gitti, bundan sonra sürekli takipçisi olacağım. Kale arkasındaki durum Gökçek'ler geldikten sonra meydana geldi. Söylenene göre, eskiden A.G ve G.B arasında yapılan maçlarda kale arkalarından biri deplasman görünen takıma veriliyordu. Gökçek'ler den sonra bu uygulama değişti ve %5 uygulaması başlatıldı. Zannediyorum o yüzden. Ne olursa olsun çok sevimsiz bir stad.

    YanıtlaSil
  2. eyvallah ,beğenin için teşekkür ederim.
    peki acaba ankaragücü maçı yenikentte mi olacak, yoksa 19 mayısta mı.bunu bilen birisi var mı.

    YanıtlaSil
  3. Üst üste iki iç saha maçında Asaş'ı tercih ettiler. Ama ulaşımı zor bir stad. Belediye mutlaka A.G ne maç günleri ulaşım imkanı sağlayacaktır. Hep birlikte göreceğiz...

    YanıtlaSil