17 Mart 2010 Çarşamba

Amatör branşlar ve Büyük Alper


Akşam üstü Fenerbahçe-gs bayanlar voleybol maçı vardı.her zamanki gibi yine yendik.1 set verdi meleklerimiz avans olarak ama sonra 3 tane yerleştirdiler.2 hafta sonraki gs-FB maçının öncesinde futbolcularımıza ilham verecek bir sonuç.inşallah o maçı da 1-3 alırız da şampiyonluk ipine sıkıca sarılırız.bu sene A2 liginde 1-0 lık yenilgi haricinde gs'ı bütün maçlarda yendik.
voleyboldan ,baketboldan teknik olarak anlamam,zaten bir sürü anlayan var ve sağolsunlar gayet güzel yorumlar okuyoruz bir sürü blogda.
ama amatör branş maçlarından oldum olası büyük keyif almışımdır.salon sporlarına tribünsel olarak katılma alışkanlığım Ankara'da okurken başlamıştı.İstanbul'da iki haftaya bir Fenerbahçe'yi görme imkanım varken, Ankara'ya gelince birden bu sıklık yılda 3'e düşünce, teselliyi amatör branşlarda Fenerbahçe armasına destek vermekte bulduk.

Neyse günlerden bir gün, 100. yılımızda Ankara'da Eczacıbaşı-Fenerbahçe voleybol maçı var.Ankaradaki gençlik organizasyonlar falan yapmış ,ama hepsi yeni, heyecanlı gençlik.
birden 15 kişilk bir grup geldi.Ellerinde kolilerle, marşlar söyleyerek.
Allah var yaş ortalaması 40'ın üzerindeydi gelen dayıların.
haydaaa işimiz iş dedik.şimdi bunlar ne ayak derken baktım ki, yanlarında teçhizatlarla!! gelmişler.
unutmadan sıralayayım;
-Kamyon kornası,
-Konfeti,
-Saksafon( eskiden beri borazan derim ben buna),
-Makarna(ses çıkartanından)
-Barbi bebek( şaka değil hakikaten getirmişlerdi)
işte ilk orda görmüştüm Büyük Alper'i.ve dedim ki hakikaten ''Büyük'' adammış.
o günden beri gittiğim neredeyse bütün amatör branş maçlarında Alper abi vardı.
bir tek dün akşam yoktu.Alper abi geçen hafta Anakara'da geçirdiği talihsiz olaydan dolayı maça gelememiş.ve ne mutlu Fenerbahçe tribünlerine ve tribüncülerine ki maçın sonunda ''Büyük Alper''i unutmadılar.

maçta gayet güzel makara da döndü.''ok let's go'' gibi şahane!! besteyi gs'dan çaldık!.kusura bakmayın sevgili gslılar , o kadar güzel!! besteydi ki söylemeden duramadık.ve son olarak gslılara diyoruz ki:
''İngi-Lizce Öğren Cim-Bom''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder