23 Mayıs 2010 Pazar

Gökhan Gönül


bjk maçından önce sakatlanmıştı ve en son o maçta zar zor oynayıp sezonu kapatacak denildi.ama bir baktık ki gökhan oynuyor da oynuyor. omuzumda 5 dikişlik yırtık 15 dikişe çıksın yeter ki şampiyon olalım diyordu.takımda gökhan ve özer gibi fedakarlık yapan oyuncular olunca biz tribünde daha bir motive oluyorduk sahaya ve şampiyonluğa.
netice olarak şampiyon olamadık,önemli değil.kader kısmet meselesi bu zaten.
özer önceki gün gökhan da dün itibariyle ameliyat olmuş ve gökhan hastane odasından taraftarından özür diliyor ,bizlere şampiyonluk veremedikleri için.

gökhan'ı g.oftaş'ta oynarken 3 kez izleyip de ilk farkedenlerden olduğumdan dolayı ayrı bir muhabbetim var kendisine.daha şampyionluk göremedi kendisi.Fenerbahçe forması ile çıktığı ilk maçı hatırlarım.2. haftada Zico'nun meşhur komple rotasyonu ile sahaya çıkmıştı Antep'e karşı.maçı izlediğim arkadaşlara Gökhan'a kefil olduğumu söylemiştim.ilk maçın verdiği heyecanla çok savruk bir oyun sergilemişti o gün,yanlış hatırlamıyorsam onun kanadından hızlı bir hücumda gol yemiştik ancak maçı yine de kazanmıştık.ondan sonra Önder'in belirsiz bir sakatlığı üzerine formayı bir alıp bir daha vermemişti.öyle ki şu an türkiye'de sayılacak herhangi bir 11'de listeye banko yazılacak bir isim oldu, o Önder'in yerine mecburen oynayan sağ bek.sürati,hızlanması ve bir çok teknik özelliklerine rağmen yüreğiyle oynaması ve kendini sahada perişan edercesine kendinden geçmesi Gökhan'ı biz taraftara çok ama çok sevdirdi.
şimdi Gökhan Gönül çıkmış bizden özür diliyor,asıl sorumluların hatayı kabullenmesine ama özürü es geçmesine rağmen, şampiyonluğu en çok hak eden, şampiyonluk için en çok fedekarlık eden adam özür diliyor.
Ey Gökhan Gönül, ben kendi adıma senin emeklerine,özverine karşılık belki zaman zaman zaafa düşüp de sizi tribünden yeterince destekleyemediğim için özür dilerim.umarım Fenerbahçeliliğinle daha çok zaman hizmet edersin bu formaya klübe.senin kredin bizim nezdimizde sonsuz. seneye daha güçlü bir sesle ''Gökhan,Gönül, Gökhan Gönül oley'' diye çağırmamız dileğiyle.
kendine iyi bak.iyi dinlen.Allah tez zamanda sağlık,sıhhat,şifa versin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder