19 Mayıs 2010 Çarşamba

Basın toplantısı ve Rüştü meselesi


Kaç gündür blog dünyasında ve forumlarda veya işte, okulda Fenerbahçelilerin kendi aralarında konuştukları şeylerin bir özeti gibiydi basın toplantısı.bjklıların g.tünden uydurduğu gibi gündem değiştirmek için yapılmış değil,2 haftadır planlanan ancak ''ligin manipüle olmaması'' adına sürekli ertelenen basın toplantısı hırpalanmış sinirlerle yapıldı.
Şekip Mosturoğlu'nun söylediği ''Yönetiminiz ve futbolcularınız sizleri utandıracak hiçbir şey yapmamıştır.'' sözünü samimi buluyorum ve katılıyorum.Takımımız bütün şerefsiz haysiyetsizlere karşı sahada kalmaya çalışarak, futbolun gereğini o an için yerine getiremeyerek yine sahada kaybetmiştir.
bjkli beyinsizlerin şerefsizlerin iddia ettiği ,hayalini kurduğu paralara,satın almalara,şaibelere bir kez daha onurumuzla sahada kalarak cevap verdik.
gslıların kalecilere damga vururken kendi kalecisine bakmama yüzsüzlüğüne bjklıların da her boka olduğu gibi iştirak etmesiyle ,aynı bok bu sefer kendi üstlerine yapışmıştır.bugün aziz yıldırım ciddi bilgilere dayanarak açıklama yapmıştır.ardına rüştü ntvspor'a sıcağı sıcağına bilip bilmeden açıklamalar yaptı:başka takım oyuncularıyla görüştüğümü ispat etsinler yarın futbolu bırakırım dedi.bu açıklamanın ardına bjk'den yapılan açıklama başlı başına rüştü'yü tekzip ediyor.Rüştü de o çok bahsettiği şeref onurun az bir kırıntısı var ise ya s.ktir olur bırakırsın bu işleri, ya da ben paraya muhtacım,açım,açıktayım, şerefsizim merefsizim ama bırakın 2 sene daha futbol oynayıp sonra bırakayım.
murat şahin ve ümit özatı araman senin yaptığın açıklamaları kurbağa eden en belirgin örnekler.yediğin goller falan umurumda değil.senin böyle golleri daha önce bin defa daha yediğini bizzat ben biliyorum.sen kendinde olmayınca, böyle götün başın oynadığında ortaya hep böyle komik görüntüler çıkıyor.kendini rezil ediyorsun.
Sen ey Rüştü, kayserispor maçında engin'in ayağı kırılmasından sonra kaleye geçtiğin maçı bilirim.gençliğimiz boyunca senin kalesinde olduğun bir Fenerbahçe'yi izledik biz.iyi kötü günlerimiz geçti.hep içine atar gibi yaptın,masum göründün gözümüze.sana yıllarca etmediği küfürü bırakmayan dünyanın en ezik taraftarına sahip i.nelere sattın bizi yine ses etmedik.görmezden geldik,eski günlerin hatırına tek kelime etmedik.ama sen sanki bir mutlu gün geçirmemişçesine,bir gram sevgi görmemişçesine düşmanlık beslemişsin demek ki içinde. ulan 95'teki şampiyonluk sonrası ertesi günü bütün gazetelerdeki resmini kesip sakladım lan ben.cümle alem sana ana avrat küfrediyorken bizdik senin için bağırıp da ağlayan.ulan senin adını çocuğuna koyan kaç tane Fenerbahçeli baba var bilir misin sen? şimdi defol git allahından bul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder