27 Mayıs 2010 Perşembe

Çekin ellerinizi tribünden!



Trabzon maçından sonra yaşanan hadiselerden sonra 12 kişi gözaltına alınmıştı ve bugün aldığımız haberlere göre 7 tribüncü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlar. Bugün için yaşanan hadiselerin doğruluğunu yanlışlığını tartışacak değiliz.o gün tribünde olan herkes bir sinir patlaması yaşamıştır ve bunlar meydana gelmiştir. Bugün biz tribüncülere ve de bütün taraftarlara düşen ise tribününe ve tribündeki kardeşine sahip çıkmaktır. Surda delik açmaya çalışanlara inat ''Tribün'ün dimdik ayakta'' olduğunu haykırmalıyız ve safları sıklaştırmalıyız.Mami'nin(Muammer Aydın) tutuklandığını duyunca ise başımdan aşağı kaynar sular döküldü adeta. Mami kaç zamandır migrosa giriyordu,nasıl olur diye kendi kendime sorarken yine bir sallama,sipariş ceza rezaleti daha hayata geçmişti.Bir klüp düşünün kendi taraftarını elleriyle polise teslim ediyor.Bu nasıl camia birlikteliğidir.Tamam yanlışa sahip çıkılmasın ama mevzu o değil.klübün kendi taraftarını ispiyonlaması ve kendi taraftarına düşmanlık beslemesi.
Neyse adalet için özgürlük istiyoruz.
Bu ülkede diyarbakır-bursa maçından sonra, ibb-diyarbakır maçından sonra ceza alan bir kişi görmedik ama ne hikmetse bu ceza makbuzcuları hep bizi bulur,bizi tanır.
Tutuklanan 7 kişi bizim canımızdır,kanımızdır.Yüreğimiz ,gönlümüz kendileriyle beraberdir.İnşallah en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşurlar ve işlerine güçlerine dönerler.
Fotoğraf, http://storyofnovemberrain.deviantart.com/ 'dan alınmıştır.

3 yorum:

  1. Çekmeyecekler...Rantlarına çomak soktuğumuz sürece ellerini üzerlerimizden çekmeyecekler...

    bu arada blog ismim değişti ; http://tribunselsevda.blogspot.com/ takipte olduklarınız bölümünden düzenlerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Unutulacaklar, bu tribün ancak çıkarları için toplanıp yürür. Tribünün ve kulübün gerçek sevdalılarıda gördüğüm kadarıyla yalnız kalmaktan çekiniyorlar. Tutuklananlara ve ailelerine geçmiş olsun. Mami dışında kalanlar sahipsiz galiba. İsimleri bile belli değil. Aziz yıldırım ve Emniyet Fenerbahçe tribünlerini böl parçala hapset yönetimiyle yok etmekte, herkes sineye çekmiş izlemekte...

    YanıtlaSil
  3. mami dışındakiler sahipsiz diye birşey yok.Ferdi(pendik) abi var,emir var ,taner var bildiğim kadarıyla bir de hakan var.bunun üzerine 2 tane de kfy'dan var.Muarrem abi'nin durumu tabii ki farklı,hepsi tribün çocuğudur ama Mami ile benim hukukum çok farklıdır o sebeple daha daha fazla üzülmem çileden çıkmam gayet normaldir.

    YanıtlaSil