11 Nisan 2010 Pazar

Şampiyonluk emektir,özveridir


Gökhan Gönül'ün ameliyatını bjk maçı sonrasına ertelemesi beni çok duygulandırdı ve 5-6 hafta önceki içimdeki sesin kaynağını buldurdu bana. Antalyaspor maçından önce inanmaz karamsar bir tablo vardı,kimsede inanç,istek ,heves kalmamıştı.bursa maçı ve ardından belediye maçı psikolojik olarak çok hırpalamıştı ama yine de içimden bir ses trenin tekrardan raya girme maçı budur diyordu.o maçta çok etkili olmasa da vasat düzeyde bir saldırganlıkla bu takımdan en az bir 13-14 kişilik iyi grubu çıkacağı gerçeğini gördük.ve yine özveriyi, emeği gördük o günden beri.burun kıvırdığımız guiza ameliyat olması gerekiyor ve erteliyor sezon sonuna.haberler çıkıyor: ''zorla yaptırılmadı'' diye ama guiza: ''hayır, ben istedim'' diyor. özerin omuzu ezilmiş,'sezonu kapattı' diyorlar, bir bakıyoruz,''özer'den müjdeli haber:sezon sonu ameliyat olmayı planlayan ,özer hurmacı ayağındaki platine ve omuzundaki probleme rağmen,sahalara döndü.'' Duygulanıyoruz. Allah'ım sen büyüksün diyoruz.bunlar bildiğimiz duyduğumuz en canlı kanlı örnekler.belki de kaç maça inatla çıkan gönülden bu taraftara bağlı,amatör ruhlu delikanlı futbolcularımız,oyuncularımız oldukça bu kanı bozukların olduğu şerefsiz ligde sapına kadar şampiyonluğu hakediyoruz ve şampiyonluğa yürüyoruz.Allah'tan dileğim, Gökhan Gönül'ün şu emeği, özverisi için sezon sonu bana şampiyonluk yazısı yazdırmasıdır:
''Omuz bölgesinde sakatlığı bulunan futbolcumuz Gökhan Gönül için, Fenerbahçe Sağlık Grubu Başkanı Profesör Doktor Ömer Taşer ve Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık'ın katıldığı bir konsültasyon yapılmıştır.
Bu konsültasyon neticesinde, futbolcumuzun ameliyat olması gerektiği sonucu ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine futbolcumuz Gökhan Gönül, Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında mutlaka oynamak istediğini belirterek, ameliyatın bu karşılaşmadan sonra gerçekleşmesi yönünde bir talepte bulunmuştur. Futbolcumuzun bu talebi, sağlık ekibimiz tarafından anlayışla karşılanmış ve Gökhan Gönül'ün söz konusu karşılaşmadan sonra ameliyat olması uygun görülmüştür.
Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü''

evet şimdi artık gönlüm rahat,aşti'den 15 güne bir bindiğim istanbul otobüsünde içimdeki duygular artık karmaşık değil.artık emekler boşa değil,en azından duygularımız karşılıksız değil.artık sevdamız platonik değil.seviyoruz fenerbahçe'yi nedensiz,seviyoruz bu adamları.ve artık şundan da eminiz,bu sevgimizi görüp bilen birileri varmış.bu karşılıksız sevenleri de seven özerler, gökhan gönüller ,emreler, volkanlar ,luganolar,selçuklar, guizalar, alexler varmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder