14 Nisan 2010 Çarşamba

Geleneksel Türkiye kupası final seansı


Bir Türkiye kupası final seansı ile yine karşınızdayız Türkiye.amacımız Fenerbahçe'nin bu kupayı alamaması.alırsa bir anlamı kalmayacak.bu sebeple finale kadar çıkması sağlanacak ancak kat-i suretle kupayı alması engellenecektir.

Herhalde A.Turan Alkan Fenerbahçeli olsaydı içinde bu cümleler geçen böyle bir yazı yazardı.maalesef kendileri karşı köyün kavalcısı.neyse Fenerbahçe yine bir kupa finaline çıktı.bu sene alır mıyız kupayı bilemiyorum.çoluk çocuk makarası geyiği bu sene biter mi onu da bilemiyoruz doğal olarak.günlük şartların belirlediği bir durum oluyor bizim için.yoksa 2000'lerin başında gençlerbirliğine kaybedilen finalle başlayan yıllanmış seride futbolcu kadrosu değişti de değişti ancak talihsizlik değişmedi.dediğim gibi,gsın kadıköy fobisinden başka bir şey bu.günlük faktörler maç günü kupa sahibini belirliyor.2005'te olimpiyatta mondragon'un hayatının maçını oynaması,2006'da günlük faktör yıldızımız ''küçük ibo'' b.demirlek'in akan siyah beyaz kanı,2007'de eyyamcı s.derelinin yarı final rövanş maçında elinden geleni ardına komaması, ve en son 2009'da dede aragones'in anlamsız volkan babacan tercihi, bizim s.kimizde olmayan bu kupaya gereğinden fazla değer kattı da kattı.
bu sene bu kadar yakınken, şampiyonluk konsantrasyonuna halel getirmemesi için kendi adıma şampiyonluk gelene kadar Türkiye kupasının adını ağzıma almayacağım.
bu kupayı bu sene alsak da alamadığımız yıllarda düşündüğüm gibi hiç mi hiç önemi yok benim için ve bir çoğumuz için.
haydi rastgele bakalım.
Hagen'e ithafen Not: ''o değil de alex ne taktı be baba''

3 yorum:

  1. Gerçekten öyle çoluk çocuk makarası olmuş bu kupayı almamamız. Futbol olarak değerlendiren yok o sebeple bir önemi yok. Alırsak sevinirim almassak önemi yoktur. Tek maçlık bir hatadır, bir kastılı yapılan hata vs bunlar sonucu gidiyor zaten yıllardır.

    YanıtlaSil
  2. İki defa Beşiktaş'a bir defa 6s'ye, bir defa Gençlerbirliği'ne finalde kaybettik yakın zamanda.Artık zamanı geldi alalım ve bu kupa artık sponsor bile bulamasın.Hatta belki klüpler birleşip kaldırılsın gereksiz bile diyebilirler. Bir de şunu merak ettim; acaba Alex Türk olsaydı kiminle kıyas edilir ve hakkında neler yazılırdı? Yine koşmuyor bu herif, artık dünyada onun gibi futbolcu kalmadı, bakma sen istatistiklere Avrupa'da yok....Bu arada 6s taraftarı arasında yapılan ankette sormuşlar ''takımınızda en çok görmek istediğiniz futbolcu kim'' diye ''Alex'' demişler. bak sen yaaa elinde Messi gibi bir futbolcu var hala Alex peşinde koşuyorsun allah allaaaah

    YanıtlaSil
  3. bu sene alalım ve kupanın teneke değerini fenerbahçe olmadan pazarlamaya kalksınlar bundan sonra.

    YanıtlaSil