6 Şubat 2011 Pazar

Deniz uzaktan sert vurdu ve gol oldu


Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.İlk yarı sona eriyor.İLK YARI SONUCU:İSTANBUL BŞB:1-FENERBAHÇE:0.
60′Sağ kanattan Gökhan Gönül’ün ceza sahasının içine doğru yaptığı ortaya sağ ayağıyla nefis bir vuruş yapan ALEX takımına beraberliği getiren golü attı.1-1(Bu blogun sağ kısmındaki fotoğrafa baktığınızda alex'in attığı o golü hatırlayacaksınızdır.)
77′KIRMIZI KART: ALEX (F.BAHÇE).(Bundan çok kısa bir süre önce, Alex müthiş bir atak başlatacakken hakem Fırat Aydınus'un yaptığı pres sonuç veriyor ve top ibb'lilere geçiyor takım arkadaşları Fırat sayesinde,akabinde Alex fena bir ayar veriyor Aydınus'a.Çok içine oturuyor tabii ki bu Fırat efendinin.)
84′Sağ kanattan ceza sahasına yerden yapılan ortayı Volkan kontrol edemedi.Arka tarafa açılan topa İskender vurdu ve topu ağlara gönderdi.2-1(Topun arkaya falan açıldığı falan yok, pozisyon su götürmez bir şekilde ofsayttı.Maç sonunda yeteri kadar tartışılamadı bile, çünkü takım çok kötü gidiyordu ve hakemlere MHK'ya ultimatom verilecek hal yoktu.)
Ve son düdük geliyor. Maç bitti.
MAÇ SONUCU İSTANBUL BŞB:2-FENERBAHÇE:1

Bilanço nedir:
-Takım nizami gol atıyor verilmiyor.
-Takımın en önemli oyuncusu Alex hakeme haklı olarak bir önceki poziyonda bağırdığı için hakem kin güdüp kırmızı kart gösteriyor.
-Ve ofsayt diye nizami golü iptal edilen takım, ofsayttan gol yiyor ama hakem golü veriyor.
Neden bütün bunları yazdım.Bir önceki hafta Bursaspor'a 2-3 yenilen Fenerbaheçe,bu maçtaki tahrip edici yenilginin ardından 1-0'lık Antalyaspor maçıyla başlayan seriyle Fenerbahçe muhteşem bir seri yakaladı ve üst üste galibiyetler aldı.Kimseyi suçlamadı.Kendi işine baktı.Fenerbahçe kazandıkça iftiralar çamurlar atıldı.Daha 23. haftada hakemler tarafından doğranan takım 3-5 hafta kazandıkça(0-0 lık gençlerbirliği maçı hariç) sözde hakemlerle maç satın alan , kalecileri satın alan takım ilan edildi.
İşte sizin şerefiniz namusunuz budur.
Futbol ahlakınız budur.
Haklının hakkını teslim etmek budur.
İşte bugün basın toplantısı düzenleyip de karı gibi; ''Hem sezon başında, hem de devre arasında yaptığımız transferlerle Türk futboluna ulusal ve uluslararası boyutta katkı sağladığımızı sanıyoruz. Bu yatırımlar sayesinde Beşiktaşımızın ve dolayısıyla ülkemizin ismi futbolun konuşulduğu tüm coğrafyalarda artık daha büyük dikkatle takip edilmekte. Büyük fedakarlıklarla futbola katkı vermeye çalışan bizler sezon başından beri hakemler tarafından deyim yerindeyse düşman muamelesi görüyoruz'' zırvalayan işbilmezler, geçen sene 33.haftaya kadar kirli olan ,34. haftada bir anda tertemiz olan ligi çok özlüyorlar.Tıpkı geçen hafta ,''Şampiyon olamayacağımızı biliyoruz ama,şampiyonu yine biz belirleyeceğiz bunu görecekler'' deme utanmazlığını gösterenlerin bu hafta ''Taraftarlarımız tezahüratlarıyla hakem kararlarını kibarca uyaran, futbolu bilen bir kitledir. Görüyoruz ki dünkü hakemlerle ilgili tezahüratlarla Türk futbolunun geleceği ile ilgili kaygılarda fazlasıyla haklılar. Stadımız dışında olan olaylardan dolayı 2 maçımızı İstanbul dışında oynamak zorunda kaldık. Bundan sonra stat dışındaki olaylardan mesul değiliz.'' deme sorumsuzluğunu gösterdikleri gibi.

Fenerbahçe korkusu dizlerinizi titretiyor biliyoruz. Yüzsüzce utanmazca ödemediğiniz vergilerle ,devletten kaçırdığınız paralarla aldığınız yıldızlarınızla sizi İnönü'de Allah'ın izniyle rezil kepaze edeceğiz.Hayatımda bir gün olsun maç öncesi bir maçı alacağız diye konuşmamışımdır.Ama bu maç için ,gerilimi artıranlardan korkanlar, onlar gibi şerefsiz olmaya mahkumdur.
Ağlamayın 2 haftaya büyük boy süper lüks emziklerinizi evinize kadar gelip monte edeceğiz.Sabırlı olun.
Not:Görseldeki çocuk karakter ver görselin kendisi oldukça itici, verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.

1 yorum: