23 Eylül 2010 Perşembe

Bak bak baaak!!

Fenerbahçe'ye zarar verenlerle biraraya gelmem demiş paşazade.Herhalde sofralarda kadeh tokuşturduğu akıl hocaları veriyor ona bu gazı da haddini iyice bilmez olmuş.maçlarda iki tane yanına emekli ihtiyar alınca bu milletin eskiden üniformalınca korktuğu günleri düşünerek esip gürlüyor.
yahu eğer herkesin üzerinde ittifak ettiği birşey varsa,Fenerbahçe'ye zarar veren kimdir diye sorsak bütün eller seni gösterir beyefendi. o kadar sinirlendim ki bu haberi okuduğumda.
sen kimsin arkadaş, Fenerbahçeli ve Fenerbahçe'yi sevme derecesi belirleme kurulu başkanı mısın?, Afaroz heyeti başkanı mı?, Sev ama dokunma dernek başkanı mı?, Sev ama karışma, konuşma, bağırma,çağırma...
yeter be, yeterr.defol git artık.
''Fenerbahçe'yi antipatik buluyorum'' diyenler s.kimde değil.
ama Fenerbahçeli'nin Fenerbahçe'yi sevmesine engele olamazsın.oturduğun koltuğa güveniyorsan orası sana dayının holdinginde verilmiş genç yetenek şansı değil.bunu bil ,daha çok da haddini bil.Hiçbirşeyi değilsin artık sen bu camianın.olsan olsan Kemal Derviş'i olursun bundan sonra da böyle anılırsın.

Not:he gidi günler.3 ay sonra bu yazıyla döneceğim aklımın ucundan geçmezdi.çook yeltendim yazı yazmaya.aykut göreve başladığında,stoch geldiğinde ve daha bi sürü şeyde ama olmadı yapamadım.kişisel değişkenler ayırdı beni yazılardan.ama sanırım artık eski iştahım ve ilhamım geri geldi:)

2 yorum:

  1. arkadaş sen kimsin diyosun ya aziz yıldırıma sen kimsin asıl ali şen napmış bu kulüp için hı sölesene yazık ya size sizin gibi fenerbahçelilere zarar veren sizsiniz bu takıma işte yazıklar olsun size ayrıca sen herkez bu takıma zarar veren kişi olarak aziz yıldırımı gösterirmiş asıl sana baak baak işte önüne gelen yazı yazarsa böyle olur sorun aziz yıldırımda değil sizin gibi fernerbahçeyi sadece futbol kulubü olarak görenlerde

    YanıtlaSil
  2. burda futbol klübü başarı veya başarısızlıktan bahseden var mı yahu.ya işte biz kendi çapımızda fenerbahçeliyiz idare et sen ve kıymetli azizbahçenizin başkanı kadar takımı tutamıyoruz,savunamıyoruz onu bunu düşman ilan edip kendi camiasına rezil etmiyoruz.bi insan ali şen'e laf edecekken 10 defa düşünür.futbol başarısı umurumda değil.ali şen zamanında çok mu başarılıydık,bunu o gün doğmamış kardeşim bile biliyor.başarı falan umurumda değil.5-6 yaşlarında sokaklarda top oynarken bjk'li bir babanın oğlu olarak 3 bjk şampiyonluğu gördüm.ardından okullu yıllarımızda bolca gs şampiyonluğu da gördüm.başarı s.kimde olsaydı gider onları tutardım.bizi bu kapıya bağlayan başka bir aşk vardı biz bağlandık.ama bugün böylesi acılar görmüş zorluklar tartışmalar yaşaamış bir genç olarak camianın başı olan insanın kendini tek yetkili görmesi,sürekli birilerini düşman iletmesini içime sin-di-re-mi-yo-rum.

    YanıtlaSil